Fraktkostnader, leverans och betalning

Frakt och betalning

Vi skickar våra Glowdip-produkter till Sverige.

För frakt till andra länder, vänligen besök våra internationella butiker.

Fraktkostnader (inklusive moms)

Sverige: 800 SEK / Fri frakt från 600 SEK

Observera att fraktkostnaderna beräknas på värdet i din varukorg. Digitala kuponger räknas inte mot kravet på minsta orderkvantitet, eftersom de i allmänhet är fria från fraktkostnader. Beräkningen görs efter att alla rabatter har dragits av.

Fraktområden & leveranstid

Sverige: 2-3 arbetsdagar

Leveranstiden är från det att ordern har lämnat vårt lager eller du har fått en leveransbekräftelse. Detta kan ta 1-2 arbetsdagar utöver leveranstiden.

Naturligtvis arbetar vi hårt och kärleksfullt för att se till att dina Glowdip-produkter når dig så snart som möjligt. Tillsammans med våra partners ser vi till att produktionen och leveransen av dina beställningar är riskfri i alla avseenden - alla processer kontrolleras också regelbundet och justeras vid behov.

Observera att det inte sker någon leverans på söndagar och helgdagar. Om du har beställt varor med olika leveranstider skickar vi varorna i en enda försändelse, såvida vi inte har gjort andra arrangemang med dig. I så fall kommer leveranstiden att bestämmas av den vara med längst leveranstid som du har beställt.

Tullar och skatter

Internationella beställningar (leveranser utanför EU) kan vara föremål för importtullar och skatter när beställningen når destinationslandet. Dessa eventuella extra kostnader täcks inte av Glowdip och är inte återbetalningsbara. Eftersom importtullar och skatter varierar från land till land rekommenderar vi att du kontaktar ditt lokala tullkontor för mer information innan du lägger din beställning.

Tillhandahållande av digitalt innehåll:

Digitalt innehåll (data som skapats och levererats i digital form) omfattas inte av fraktkostnader.

Digitalt innehåll skickas till dig som en fil via e-post inom 24 timmar efter avtalets ingående (vid avtalad förskottsbetalning, efter tidpunkten för din betalningsinstruktion).

Digitalt innehåll kommer att göras tillgängligt för dig via en länk som kommuniceras via e-post.

E-postmeddelandet med åtkomstuppgifterna för tillhandahållandet av det digitala innehållet kommer att skickas inom 24 timmar efter avtalets ingående (vid avtalad förskottsbetalning, efter tidpunkten för din betalningsinstruktion).

Godkända betalningsmetoder

- Betalning med kreditkort
- Betalning med PayPal
- Betalning med PayPal Express
- Betalning per faktura (via Klarna)
- Betalning via avbetalning (via Klarna)
- Betalning via Google Pay
- Betalning via Apple Pay

Mer information om betalning

Vid betalning med faktura ska fakturabeloppet betalas inom 14 dagar.

Om du betalar med kreditkort kommer ditt kreditkortskonto att debiteras när avtalet ingås.

Om du har några frågor kan du hitta våra kontaktuppgifter i de allmänna villkoren.