Om Oss

Om Glowdip

Vi är ett nystartat företag inom skönhetsbranschen som erbjuder de mest avancerade och innovativa manikyrlösningarna, kända över hela världen. Nu kan nagelälskare över hela världen njuta av perfekta naglar utan att lämna hemmet.

Vårt uppdrag

I samarbete med vår omvärld strävar vi efter att förnya definitionen av manikyr. Vårt mål är att skräddarsy varje kund efter deras individuella behov och preferenser.

Det gör vi genom att erbjuda en rad olika manikyrmetoder, anordna interaktiva frågesporter och engagera experter på sociala medier. På så sätt guidar vi våra kunder till den lämpligaste manikyrmetoden av högsta kvalitet som passar dem.

Idén föddes

Under en hektisk arbetsdag insåg Saskia hur svårt det är att hitta den perfekta nagellösningen som verkligen passar henne. När hon introducerades till det välkända dipping powder-systemet i USA blev det tydligt för henne: hon ville förfina detta system och göra det tillgängligt för alla som vill ha vackra naglar hemma.

Ytterligare expansion

Saskia var helt inriktad på produktutveckling, medan de andra medgrundarna bidrog med sina egna expertområden. Nienke bidrog med sina marknadsföringskunskaper, Romee med sin tekniska erfarenhet och Danielle med sin kreativitet, vilket gjorde teamet till en perfekt blandning av talanger. Detta mångsidiga team av experter var redo att ta världen med storm.

Under sex månader förfinades Dipping Powder-systemet ytterligare för att uppfylla de stränga kvalitetskraven från det ambitiösa grundarteamet. Fokus låg helt och hållet på att förändra manikyrmarknaden med en produkt av högsta kvalitet.

..och resten är historia

Glowdip, en lekfull referens till "doppning, får naglarna att glänsa", ligger i startgroparna. Den första uppsättningen var klar i maj 2023, och bara några månader senare öppnade onlinebutiken sina dörrar. Nu, ett år senare, är Glowdip en enorm framgång med mer än 30 000 nöjda kunder över hela världen, ett team med mer än 10 anställda och en mycket uppskattad manikyrprodukt.