7 fördelar med att doppa naglarna i pulver

Upptäck Glowdip-revolutionen!

Fler och fler människor byter från traditionellt nagellack och gellack till doppande pulvernaglar, även känt på nederländska som pulvernagellack. Denna innovativa och hållbara metod har många fördelar för dina naglars hälsa och utseende. I den här bloggen kommer vi att diskutera de 7 viktigaste fördelarna med att doppa naglar i pulver och varför du bör överväga Glowdip för din nästa manikyr!

dipping powder nagels

  1. Långvariga resultat

En av de största fördelarna med att doppa naglarna i pulver är den långa hållbarheten. Medan vanligt nagellack bara håller i några dagar och gellack i cirka 2 veckor, kan naglar med doppande pulver hålla i upp till 3-4 veckor. Det betyder att du behöver lägga mindre tid och pengar på att bättra på din manikyr och mer tid på att njuta av vackra naglar!

  1. Ingen UV- eller LED-lampa behövs med doppande pulver

Till skillnad från gelpolish behöver du inte använda en UV- eller LED-lampa för att härda naglarna. Det innebär att du inte utsätter dina naglar för skadliga UV-strålar som kan öka risken för hudåldrande och hudcancer. Dessutom sparar du tid eftersom du inte behöver vänta på att varje lager ska härda under lampan.

  1. Starkare naglar med doppningspulver

Naglar med doppningspulver ger en förstärkande effekt för dina naturliga naglar. Pulvret ger ett fast och flexibelt lager som skyddar naglarna från att brytas och splittras. Detta gör att naglarna kan växa hälsosamt och minskar risken för skador.

  1. Luktfri och mer miljövänlig

Till skillnad från traditionella nagellack och gellack är naglar med doppningspulver praktiskt taget luktfria. Det beror på att de inte innehåller skadliga kemikalier som formaldehyd, toluen och DBP, som ofta används i nagellack. Dessutom är pulvren vattenbaserade och därmed bättre för miljön än lösningsmedel och akrylater som används i andra nagelprodukter.

  1. Stort urval av färger och ytbehandlingar

Med Glowdip doppningspulver kan du välja mellan ett brett utbud av färger och ytbehandlingar. Oavsett om du är ute efter en klassisk nyans, en trendig metallic eller till och med ett skimrande glitter finns det något för alla. Dessutom kan du enkelt applicera färgerna och kombinera dem efter eget tycke och smak för en unik, personlig maniky

  1. Lätt att ta bort

Naglar med doppulver är lätta att ta bort utan att du behöver blötlägga naglarna i starka lösningsmedel, som med gellack. Du kan enkelt ta bort doppulver genom att försiktigt fila det översta lagret av nageln och sedan använda en nagelborttagare med aceton. Det går inte bara snabbare utan är också mindre skadligt för naglarna och den omgivande huden.

  1. Säkert för gravida kvinnor och personer med allergier

Tack vare frånvaron av skadliga kemikalier och det faktum att det inte behövs någon UV- eller LED-lampa är doppande pulvernaglar ett säkrare alternativ för gravida kvinnor och personer med allergier eller känslig hud. Det är viktigt att alltid göra ett lapptest och följa din läkares rekommendationer, men överlag är doppningspulver ett ansvarsfullt val för dem som letar efter en säkrare manikyr.

dip poeder nagels

Slutsats: byt till Glowdip doppande pudernaglar!

Med dessa 7 övertygande fördelar är det inte konstigt att dopppulvernaglar snabbt vinner popularitet. Glowdip-kollektionen med doppande puder ger dig långvariga, vackra naglar utan nackdelarna med traditionellt nagellack och gellack. Gör bytet idag och upptäck fördelarna med doppande pudernaglar själv!

Har du några frågor eller vill du veta mer om Glowdip och fördelarna med doppningspulver? Kontakta oss gärna eller besök vår hemsida för mer information och inspiration. Glöm inte att följa oss på sociala medier för de senaste nyheterna, tipsen och exklusiva erbjudanden. Unna dig en Glowdip-manikyr och upplev skillnaden!


Kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.