Hur hittar man det bästa doppningspulvret?

Att hitta det perfekta doppningspulvret för dina naglar kan vara en utmanande uppgift. Med så många märken och alternativ tillgängliga, hur vet du vilket som är bäst för dig? I den här bloggartikeln tar vi dig igenom processen för att välja det perfekta doppningspulvret så att dina naglar alltid ser bäst ut.

Vad ska du leta efter när du letar efter doppningspulver?

Leta efter doppningspulver som är kända för sin kvalitet och hållbarhet. Varumärken som Azure Beauty, Kiara Sky - och naturligtvis Glowdip - erbjuder startkit med doppningspulver som är perfekta för nybörjare. Dessa kit innehåller allt du behöver för en vacker manikyr.

Färg och finish

Färgen och finishen på doppningspulvret är mycket viktig. Oavsett om du föredrar nudefärgade nyanser eller något mer slående är det viktigt att välja en färg som passar din stil. Glowdip erbjuder flera olika färgalternativ. Är du nyfiken på möjligheterna? Ta då en titt på våra färger för dippande puder

Hur applicerar man doppningspulver?

Nedan följer en kort förklaring av de steg du behöver ta för att applicera doppningspulver. Vill du läsa hela manualen? Kolla in vår sida om hur du applicerar doppningspulver, eller titta på videon under stegen, där vår expert förklarar exakt hur Glowdip-produkterna fungerar.

1. Baslack: Applicera en baslack och låt den torka helt.

2. Doppning: Doppa nageln i pulvret eller strö över den.

3. Ta bort överflödigt puder: Använd en borste för att ta bort överflödigt puder.

4. Upprepa: Applicera 2-3 lager för djupare färg och tjocklek.

Kan jag blanda olika märken av doppningspulver?

Ja, du kan blanda olika märken, men gör det på ett klokt sätt. Se till att produkterna kan användas tillsammans för att uppnå bästa resultat.

Hygien, både hemma och på salongen

Både hemma och på nagelsalongen är det viktigt att använda doppningspulver på ett hygieniskt sätt. Du behöver inte oroa dig för en färsk, oöppnad burk med pulver. Var dock försiktig med burkar som redan har öppnats och som kan ha använts av flera personer/kunder. Detta kan påverka kvaliteten på dip-pulvret. 

Basens och topplackets roll i manikyr med doppande pulve

En viktig aspekt när det gäller att välja rätt doppulver är att förstå bas- och toppskiktens roll. Dessa lager är avgörande för att uppnå en långvarig och glansig finish. Baslacket hjälper pulvret att fästa på nageln, medan topplacket ger en jämn och blank yta som skyddar färgen. Välj produkter som är kända för sin starka vidhäftning och ljusa glans för att maximera livslängden på din manikyr.

@glowdipnl

Vi älskar glittriga naglar 😍 #nailtrends #beautyaddict #nailinspo #glitternails #fyp

♬ origineel sound - Glowdip Nederland

Se till att du tar bort doppulver ordentligt också

Korrekt borttagning av doppningspulver är viktigt för att förhindra skador på dina naglar. Genom att använda 100 % aceton och försiktigt skala av lagren håller du naglarna friska och starka. Undvik att skala av eller tvinga bort pulverlagret eftersom det kan skada dina naturliga naglar.

Köper du nagellack i pulverform? Välj Glowdip idag

Letar du efter ett högkvalitativt nagellack i pulverform som erbjuder både stil och hållbarhet? Då är Glowdip det perfekta valet. Med ett omfattande utbud av färger och formler som är utformade för att förbättra dina naglar och få dem att skina, garanterar Glowdip en manikyr som inte bara ser fantastisk ut utan också håller. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren nagelstylist erbjuder Glowdip allt du behöver för en felfri, salongsvärdig manikyr med doppande pulver. 


Kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.